top of page
Knipsel.PNG

FAQ

Op de homepagina klikt u op 'Registreren' helemaal bovenaan. In het pop-upvenster vult u de gevraagde gegevens in. Na het klikken op de knop 'Gratis Registreren' zal u een bevestigingsemail krijgen. Hiermee kan u dan inloggen.

Controleer of de mail in uw ongewenste e-mail is terechtgekomen en activeer uw account. Wanneer de mail in uw spamfolder is terechtgekomen, zult u die mail als gewenst moeten markeren zodat u volgende mails wel in uw inbox ontvangt.

Als dit niet het geval is kan u een email sturen naar info@horse-bidder.com met de vraag om u account zo te activeren. vermeld hierbij je Naam en Emailadres. 

Op de homepagina klikt u  bovenaan op Inloggen. U geeft uw gekozen e-mailadres en wachtwoord in.

Het is mogelijk om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via het scherm "Inloggen", optie "Wachtwoord vergeten?". U ontvangt een mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u uw e-mailadres niet meer kent, kunt u zich opnieuw registreren.

Probeer opnieuw met een andere browser zoals Microsoft Edge, Chrome, Firefox, Safari. Indien het probleem aanhoudt, raden wij u aan om een schermafbeelding of een foto van uw scherm te maken waarop de foutmelding staat en HorseBidder te contacteren op info@horse-bidder.com

Het wordt sterk aanbevolen om het paard waarin u interesse heeft te bezichtigen. U dient zelf een afspraak te maken met de verkoper.  De contactgegevens van de verkoper zijn terug te vinden op de detailpagina van het paard.

Neem contact op met de verkoper. Hij/zij zal al je vragen kunnen beantwoorden. De contactgegevens van de verkoper zijn terug te vinden op de detailpagina van het paard. 

Paarden kunnen alleen aangeboden worden op HorseBidder als men een aankoopkeuring (klinische keuring en een set van min. 20 röntgenfoto’s) kan voorleggen die jonger dan 1jaar is. 
Let op! dit wil niet zeggen dat de paarden daarom volledig vrij zijn van opmerkingen. 

Van het moment van de publicatie van een paard tot de datum van de veiling zit minstens 4 weken. In deze periode kan men een afspraak vastleggen met de eigenaar en het paard gaan uitproberen. 

De biedingsperiode duurt steeds 4 kalenderdagen. Er kunnen biedingen uitgebracht worden vanaf maandagmorgen 10u tot de sluitingstijd van de kavel. Die sluitingstijd wordt duidelijk weergegeven op de detailpagina van het paard. 

Neen, op de detailpagina van het paard kan u wel de initialen van de bieders zien alsook de tijdstippen en bedragen. 

Als u bent ingelogd kan u op de detailpagina van het paard een bod uitbrengen. Elk bod moet met minstens 500EURO verhoogt worden. 

bottom of page